Over ons

Het Pareltje Verhuur, passie met jarenlange ervaring

Het Pareltje Verhuur is al jarenlang een bekende naam in de verhuur voor feestartikelen. Onze passie voor het vak is ongeëvenaard en wij bieden een uitgebreide selectie van artikelen om aan elke behoefte te voldoen. Wij streven ernaar alleen de beste service en kwaliteitsproducten aan te bieden tegen concurrerende prijzen, zodat u met een gerust hart voor ons kunt kiezen. Van kleine items zoals stoelen tot grotere items zoals partytenten of apparatuur, binnen ons assortiment vindt u altijd iets wat perfect past bij uw feestelijke gelegenheid. Bij Verhuurbedrijf Het Pareltje Verhuur streven we naar een onvergetelijke ervaring voor u en al uw gasten.

Een compleet aanbod aan producten

Het Pareltje Verhuur heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag.

Partytenten

Bekijk alles

Meubilair

Bekijk alles

Springkussens

Bekijk alles

Keuken en koeling

Bekijk alles

Licht en geluid

Bekijk alles

Themafeest

Bekijk alles

Een geweldig feest begint bij de juiste setting

Wij maken ieder feestje graag compleet, voor jong én oud. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van springkussens, een bar, of een complete disco set. Bestel eenvoudig via onze webshop, of neem contact op voor meer informatie of om uw reservering door te geven.
Whatsapp ons

Maak het feest onvergetelijk

Dus of het nu om een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileumfeest, nieuwjaarsfeest, kerstfeest of een afdelingsfeest gaat, wij zorgen ervoor dat u alles heeft voor een onvergetelijk feest.
Bekijk alle producten

Topkwaliteit partytenten

Bekijk alle partytenten

Advies nodig voor je feest?

Ons team helpt je graag bij het geven van advies voor een onvergetelijk feest. Vul direct ons contact formulier in met je vragen en we nemen spoedig contact met je op.

Bekijk onze koelkasten

Bekijk alle koelkasten
Copyright © 2023 Hetpareltjeverhuur.nl
cross
×